Tammikuussa alkaviin uimakouluihin ilmoittautuminen alkaa ÄN-YY-TEE-NYT!

Kokkolan Työväen Urheilijat Ry:n, Kokkolan Jymyn sekä Ykspihlajan Reiman yhteinen seuravuoro alkaa taas 13.1.2018 klo 17.30-19. Samana päivänä aloitamme uusien uimakoululaisten kanssa kevättalven kestävän seikkailun uinnin ihmeelliseen maailmaan!

UIMAKOULUN ILMOITTAUTUMISEEN PÄÄSET TÄSTÄ!

ALKEISUIMAKOULU, lauantaisin klo 17.30-18.15

 • Alkeisuimakoulussa tavoitteena on oppia kellumaan, liikkumaan eri tavoin vedessä, liukumaan, sukeltamaan, hyppäämään veteen jalat edellä, 10 m alkeisselkää, -tai myyräuintia. Tavoitteena suorittaa uinnin alkeismerkki (1. merkki). Uimakoulu pidetään uintikeskus VesiVeijarissa, Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola
 • Lapsi osallistuu uimakouluun ilman vanhempaa/huoltajaa. Vanhemmat eivät saa osallistua opetuksen seuraamiseen uimahallin tiukentuneiden hygieniasäädösten vuoksi. Allastiloihin pääsee ostamalla uimalipun ja vaihtamalla päälle uima-asun
 • Tarkoitettu yli 5 vuotiaille lapsille, joilla ei vielä ole uimataitoa. Lapsi osaa toimia ryhmässä ohjaajien ohjeiden mukaisesti ja jaksaa keskittyä opetukseen. Lapsen pituus on vähintään 100 cm pitkä lastenaltaan syvyyden vuoksi
 • Yhden opetuskerran pituus on 45 minuuttia ja kurssi kestää 10 kertaa alkaen 13.1.2018. Opetus lauantaisin klo 17.30-18.15. Uimahallin poikkeavista aukioloajoista informoimme myöhemmin sähköpostitse
 • Yhteen ryhmään mahtuu 10 lasta
 • Hinta 100 € (sisäänpääsy kuuluu hintaan)
 • Vanhemmat/huoltajat, sekä perheen muut lapset voivat uida klo 17:30-19:00 välisenä aikana uimahallissa normaalilipun hinnalla. Klo 17.40-18.20 myös vesijumppa terapia-altaassa ilman lisämaksua, johon voi halutessaan osallistua

 

JATKOUIMAKOULU, lauantaisin klo 18.15-19.00

 • Jatkouimakoulussa tavoitteena on syventää jo opittuja uimataitoja. Harjoittelemme liukumista, pituussukeltamista, veteen hyppäämistä jalat edellä, 25 m alkeisselkä ja myyräuintia. Tavoitteena suorittaa uinnin harrastusmerkki (2. merkki). Uimakoulu pidetään uintikeskus VesiVeijarissa, Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola
 • Lapsi osallistuu uimakouluun ilman vanhempaa/huoltajaa. Vanhemmat eivät saa osallistua opetuksen seuraamiseen uimahallin tiukentuneiden hygieniasäädösten vuoksi. Allastiloihin pääsee ostamalla uimalipun, peseytymällä ja vaihtamalla päälle uima-asun
 • Tarkoitettu yli 6 vuotiaille lapsille, jotka ovat suorittaneet hyväksytysti alkeisuimakoulun tai omaa vastaavan uimataidon. Lapsi osaa toimia ryhmässä ohjaajien ohjeiden mukaisesti ja jaksaa keskittyä opetukseen
 • Yhden opetuskerran pituus on 45 minuuttia ja kurssi kestää 10 kertaa alkaen 13.1.2018. Opetus lauantaisin klo 18.15-19.00. Uimahallin poikkeavista aukioloajoista informoimme myöhemmin sähköpostitse
 • Yhteen ryhmään mahtuu 10 lasta
 • Hinta 120 € (sisäänpääsy kuuluu hintaan)
 • Vanhemmat/huoltajat, sekä perheen muut lapset voivat uida klo 17:30-19:00 välisenä aikana uimahallissa normaalilipun hinnalla. Klo 17.40-18.20 myös vesijumppa terapia-altaassa ilman lisämaksua, johon voi halutessaan osallistua

Uimakoulun alkaessa:

 • Huoltaja on vastuussa lapsesta puku ja pesutiloissa. Huoltaja saattaa lapsen lastenaltaalle tunnin alkaessa. Huomaa, että suihku ja allastiloissa ei saa kulkea ulkokengät jalassa. Ryhmäpukuhuoneesta on helppo kulku suoraan lastenaltaalle
 • Ohjaaja ottaa ryhmäläiset vastaan altaan reunalla opetuksen alkaessa ja on vastuussa ryhmäläisistään kurssin ajan
 • Ohjaaja jakaa ensimmäisellä kerralla uintikortit. Lasku uimakoulusta tulee sähköpostiin uimakoulun alkaessa. Käytä ilmoittautumisvaiheessa siis toimivaa sähköpostiosoitetta
 • Vanhemmat/huoltajat eivät saa seurata opetusta, jotta lapsien huomio pysyisi itse opetuksessa
 • Uimakoululaiset ovat vakuutettu uimakoulun ajan tapaturmien varalta
 • Lapsi ei saa osallistua uimakouluun huonovointisena tai sairaana. Jos lapsella on sairaus, esim. astma, diabetes tai epilepsia, varmistathan lääkäriltä ohjeet uimakouluun osallistumiseen. Kerrothan myös ohjaajalle lapsen sairaudesta, jotta ohjaaja osaa toimia mahdollisessa hätätilanteessa
 • Ohjaaja on Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton sekä Suomen uimaliiton kouluttama

LISÄTIETOJA ANTAA UIMAOPETTAJA

Heta Isopahkala

044-0699852

heta.isopahkala@gmail.com