KTU:n uimakoulut syksyllä 2017

Uimakoulut ovat täynnä ja uusia suunnittelemme alkavaksi ensi keväänä 🙂

Perhevuoro rullaa normaalisti lauantaisin klo 17.30-19. Pyhäinpäivänä ei perhevuoroa.

 

Alkeisuimakoulu PIKKUKALAT, lauantaisin klo 17:30-18:10

 • Alkeisuimakoulu on lapsen ensimmäinen uimakoulu. Uimakoulu pidetään uintikeskus VesiVeijarissa, Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola
 • Kehitämme uinnin alkeistaitoja jo varsinaisen uimakoulun tapaan leikkien kautta
 • Lapsi osallistuu uimakouluun ilman vanhempaa
 • Tavoitteina tulla enemmän tutuksi veden kanssa, kehittyä vedessä liikkujana, harjoitella kellumista, liukumista, sukeltamista sekä uinnin alkeita. Tavoitteena suorittaa varhaistaitomerkki
 • Tarkoitettu yli 4 vuotiaille lapsille, jotka ovat jo rohkeita liikkumaan vedessä ja osaavat toimia ryhmässä ohjaajien johdolla ilman vanhemman tukea. Lapsen pituus on vähintään 100 cm pitkä lastenaltaan syvyyden vuoksi
 • Uimalasit tekevät oppimisesta mieluisampaa
 • Yhden opetuskerran pituus on 40 minuuttia ja kurssi kestää 10 kertaa 16.9-2.12. Opetus lauantaisin klo 17:30-18:10. (Syyslomaviikolla 14-22.10 toisena näistä lauantaista ei opetusta, siitä infoamme myöhemmin. 4.11 pyhäinpäivänä ei pidetä opetusta.)
 • Hinta 95 € (sisäänpääsymaksu kuuluu hintaan)
 • Vanhemmat/huoltajat, sekä perheen muut lapset voivat uida klo 17:30-19:00 välisenä aikana uimahallissa normaalilipun hinnalla. Klo 17.40-18.20 myös vesijumppa terapia-altaassa ilman lisämaksua, johon voi halutessaan osallistua

Uimakoulu 1 DELFIINIT, lauantaisin klo 18:15-19:00

 • Uimakoulu 1:ssä tavoitteena on oppia kellumaan, liikkumaan eri tavoin vedessä, liukumaan, sukeltamaan, hyppäämään veteen jalat edellä, 10 m alkeisselkä, -tai myyräuinti. Tavoitteena suorittaa uinnin alkeismerkki (1. merkki). Uimakoulu pidetään uintikeskus VesiVeijarissa, Kaarlelankatu 55, 67100 Kokkola
 • Lapsi osallistuu uimakouluun ilman vanhempaa
 • Tarkoitettu yli 5 vuotiaille lapsille, joilla ei vielä ole uimataitoa. Lapsi osaa toimia ryhmässä ohjaajien ohjeiden mukaisesti ja jaksaa keskittyä opetukseen. Lapsen pituus on vähintään 100 cm pitkä lastenaltaan syvyyden vuoksi
 • Uimalasit tekevät oppimisesta mieluisampaa
 • Yhden opetuskerran pituus on 45 minuuttia ja kurssi kestää 10 kertaa 16.9-2.12. Opetus lauantaisin klo 18:15-19:00. (Syyslomaviikolla 14-22.10 toisena näistä lauantaista ei opetusta, siitä infoamme myöhemmin. 4.11 pyhäinpäivänä ei pidetä opetusta.)
 • Yhteen ryhmään mahtuu 10 lasta
 • Hinta 100 € (sisäänpääsy kuuluu hintaan)
 • Vanhemmat/huoltajat, sekä perheen muut lapset voivat uida klo 17:30-19:00 välisenä aikana uimahallissa normaalilipun hinnalla. Klo 17.40-18.20 myös vesijumppa terapia-altaassa ilman lisämaksua, johon voi halutessaan osallistua

Uimakoulun alkaessa:

 • Huoltaja on vastuussa lapsesta puku ja pesutiloissa. Huoltaja saattaa lapsen lastenaltaalle tunnin alkaessa. Huomaa, että suihku ja allastiloissa ei saa kulkea ulkokengät jalassa. Ryhmäpukuhuoneesta on helppo kulku suoraan lastenaltaalle
 • Ohjaaja ottaa ryhmäläiset vastaan altaan reunalla opetuksen alkaessa ja on vastuussa ryhmäläisistään kurssin ajan
 • Ohjaaja jakaa ensimmäisellä kerralla uintikortit, sekä laskun uimakoulusta
 • Vanhemmat/huoltajat eivät saa seurata opetusta, jotta lapsien huomio pysyisi itse opetuksessa
 • Uimakoululaiset ovat vakuutettu uimakoulun ajan tapaturmien varalta
 • Lapsi ei saa osallistua uimakouluun huonovointisena tai sairaana. Jos lapsella on sairaus, esim. astma, diabetes tai epilepsia, varmistathan lääkäriltä ohjeet uimakouluun osallistumiseen. Kerrothan myös ohjaajalle lapsen sairaudesta, jotta ohjaaja osaa toimia mahdollisessa hätätilanteessa
 • Ohjaaja on Suomen uinti ja hengenpelastusliiton, sekä Suomen uimaliiton kouluttama

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Lisätietoja antaa
Heta Isopahkala, uimaopettaja
044-0699852
heta.isopahkala@gmail.com